måndag 25 februari 2008

Fullspäckad helg!

Helgen har passerat som så många gånger förr... Denna helg fylldes av många bra leveranser.
Började helgen med en filmkväll m Ida & Damir, vi kolla kärleksrulle & gick senare in & kolla läget inne hos Kimpa där det bjöds på skönsjungande sång med många starka R.
Lördagen innebar jobb och sen en hockeymatch mot Öborna som denna gång måste haft en riktigt bitter resa över till fastlandet för deras humör va då inte det bästa. Dampvarning på ett flertal i laget vill jag lova.
Efter matchen var det full rulle mot Stockholm. Efter att Janne F lagat en underbar middag begav Jag mig tillsammans med Ida upp till vår kära huvudstad där vi tillsammans med Elinore tog en taxi med kanske Sthlms skönaste taxiförare.
Då vårt efterlängtade besök på Golden inte blev av så tillbringa vi kvällen rakt över gatan på Ambassadeur istället där vi bla sällskapade med dom fd Gnestaboysen Robert & Victor.
Kvällen slutade med ett besök på Donken där vi får sällskap av en viss Djurgårdsspelare som förgyllde tillvaron bland Donkens alla skumma besökare.
Precis innan vi ska lämna hjärtat av Sthlm så får vi med polisen att göra; dom springer efter oss mot bilen då dom tror att vi hoppar in i en svarttaxi. Dom ville checka läget så inget skulle hända med oss, men eftersom det va pappa som satt vid ratten så behövde dom inte va oroliga. Vi försäkrade dom 2 mycket trevliga ;-) poliserna att vi gärna skulle åkt med dom men att det får bli en annan gång...
Efter bilresan hem så va sängen riktigt efterlängtad sådär vid 5.30 på söndagsmorgonen.
Kvällens pris går iallafall utan tvekan till min kära Kaosvän Ida som gör årets praktvurpa mitt pa dansgolvet! Ingen kan halka som hon! Underbart att bjuda på den skrattattacken bland alla bimbovarningar & stela dudes.
Söndagen bestod av ett Arena besök, ännu en film och en massa godis......
Helger e allt bra att ha! Tycker vi borde ha flera!
Over and out!

Inga kommentarer: