måndag 3 mars 2008

Tequilafest..


Helgen skulle bli lugn... Men planerna ändrades någonstans på vägen och den blev allt annat än lugn. Det planerade (& mkt välbehövda) pluggandet lades ännu en gång snabbt på hyllan...
Jobba & spela match på lördan, blev en grillmiddag, lite melodifestival & sen blev det Tequilafest hemma hos Stoffe & Kim på Paradise.
En underbar tillställning som såhär i efterhand har fått en att undra saker som; Hur många personer kan man trycka ihop på en och samma lilla yta? Hur många fester kan man gå på där folk faktiskt både hinner däcka och vakna upp & festa vidare? Va hände med Yes-diskmedlet? Hur kan det finnas så många udda par skor kvar efter en fest? Hur många tequilakorkar kan man stapla på en människa? Va hände med grannens soptunna? Varför lägger man en pajform i rabatten? Hur soligt va det inomhus? Vad är egentligen ett okben? Och hur kan man skjuta upp städningen efter detta kaos så länge som över 1 dygn??
Många frågor e obesvarade efter helgen, men det gör inget för huvudsaken va att det va skoj!

Söndagen bestod av Arena, soffhäng hos familjen F, A-lagmatch och bio... Vi va 13 stycken rätt slitna Gnestabor som möttes upp på Heron för att kolla film. Killarna banga & valde att kolla en annan rulle än oss girls då de sett att vi valt en film innehållande Jake Gyllenhaal. (Som att det va enda anledningen till att vi valt den liksom?!)
Ok; fine, kolla eran andra film då tänkte vi.. Måttligt bra vi 3 tjejer mådde när det visade sig att det va vår film som va great & inte deras!
Kanske ska det lyssnas lite mer på oss girls i framtiden!! =)

Nu väntar Åre på torsdag!!!! Jihoooo!!!! Bara svänga vänster vid stenen i Sundsvall... Borde ju till och med Jag & Ida klara av...
Over and out!!

Inga kommentarer: