torsdag 13 mars 2008

En "ekta perlhelg" i ÅRE!

Så va årets första fjällresa avklarad! Det har vart en kanonweekend med en massa kaos! Ida & Jag hade i uppdrag att köra upp sköna pinglan Jenny & en Norrlandsguld bil till Åre, detta klarade vi galant! Det va bara nära 3 ggr att sluta i katastrof men säker bakom ratten som man e så lyckades man styra upp det i sista sekund.
Väl framme i Åre så delade vi lya med ett glatt gäng brudar som jobbar för Norrlandsguld & ett minst lika härligt cover band vid namn 100%.
Dagarna bestod av sol, dans & öl! Nätterna bestod av mörker, dans & Bacardi! Vi åkte inga skidor... fast vi drog en repa i liften efter att ha sagt att vi jobba för Norrlandguld & skulle behöva lite nya bilder till vår hemsida =) Fin utsikt men jävvlarr så kallt. Svårast va ju att komma av liften utan att slå ihjäl sig men det fixa vi!
På afterskiin va det Timmerstugan som gällde, brudarna sålde Norrlandguld, Coverbandet levererade sköna hits och jag & Ida skötte publiken. Många danser blev det! Country Club va natthänget; tjejerna sålde då Bacardi & återigen så jobba Ida & Jag på med att få folk till baren. Sahara Hotnights bjöd på musik & det va gryymt mkt folk!
Vi kände dock vid ett tillfälle att vi var tvugna att göra någonting i snön så vi begav oss på vingliga ben upp i backen efter afterskiin och åkte snowboardpulka. Efter det körde vi en variant av "sälen" & sedan en uppskattad James Bond uppvisning. Mkt kan hända i backarna!
Vi träffade många sköna lirare däruppe i Åre men den vi kommer minnas allra bäst är den vilsna Norrmannen vi skulle hjälpa ner för backen efter afterskiin; filmen ligger på facebook för er som vill ta del av detta sjuka ögonblick... Finns även ett & annat bildbevis från helgens tripp där.
Åre helgen va över förväntan & nu blickar vi redan fram emot vår nästa fjälltripp, denna gång bär det av till Sälen!!!
Nytt fjäll- nytt kaos! Over and Out!

Inga kommentarer: