söndag 16 mars 2008

"Like a star, like a hero"


Så va årets svenska melodifestival avklarad och det ser ut som om att vi alla överlevde den utan några stora besvär. Viss tinitus kan dock ha framkallats hos merparten av allt folk som befann sig hemma hos Terror & Henke på lördagsaftonen. Högsta volym va det som gällde till vår stora glädje...eller?!
Ja,ja.. Perrelli gjorde det igen och det känns väl ok att skicka henne?! Tror dock att Belgrad och resten av Europa kommer titta en extra gång för att se vad det egentligen är som sjunger i den extremt tajta utstyrseln hon klämt in sig i... Men vem vet? Kanske sopar Hero banan med hela Europa.. Bara att vänta och se...
Kvällen avslutades på hotellet i byn vilket va same old, same old...

I övrigt har helgen varit kanon. Fredagen bestod av en fika med min kära Towe i stan och på kvällen va det mys och film hos Furubergets och lördagen erbjöd hockey för hela slanten. Turnering i ishallen där de "ekta perlorna" tog hem vinsten!
Idag blir det chill, tog dock en välbehövd springtur i morse; are you impressed?? I'm impressed!!

Nu blickar jag mot en veckas påsklov, ska dock inte "lova" mig så mkt utan ska jobba och plugga mest hela tiden... Men efter det; då e det Sälen som gäller! Jihooo!!
Over and out!

Inga kommentarer: